Aftonbladet

Aftonbladet, tänk att denna skräptidning aldrig upphör att förvåna mig. Jag har alltid haft en ytterst negativ inställning gentemot denna triviala skitblaska. Vilket gör mig mer än konfunderad att jag per automatik verkar hamna där när jag kikat en stund på blocket.se. Är det min nyfikenhet som gång på gång fäller krokben för mina värderingar? Eller beror det på deras ytterst skickligt formulerade rubriksättning? Det få vara vilket som, jag ska från och med nu spärra den sidan på min dator. Inget gott kommer därur förutom irritation, som lika lätt verkar bedarra. Nu senart:  Målkungen Romario, 44, fortsätter skryta om kvinnoerövringar. Känns inte så lockande nu i efterhand, vilken intetsägande text. Den tillförde inget nytt utan snarare degenererar den min redan illa åtgångna hjärnbark ytterligare. Vad är en "nyhet"? Hur gallrar Aftonbladet fram sina artiklar, känns som denna snurrat både ett och två varv i tombolan innan den trillade ut. Först och främst är det patetiskt av Romario att delge detta och ännu mer patetiskt är det att Aftonbladet stolt publicerar det. Aftonbladet har likt en sann mediahora outtrötterlig lust efter fler "klick". Tacka vet jag den gamla goda tiden när man skulle bli steglad för att ens nämna vissa ord de skriver.

Blocketredaktionen, om ni mot förmodan läser detta. Ta bort alla länkar till Aftonbladet från er i övrigt superba hemsida. Väg extraklirret i kassan mot att ni stiger minst tio nivåer på värdighetsskalan!

 

Etiketter: , ,

6 kommentarer

 1. Same same

  Dream on Jimmy!
  Tror nämligen att det är aftonbladet som äger blocket:)
  Så dina annonsslantar klirrar nog i aftonbladets eller dess ägares kassa.

 2. Peter Åberg

  Tittar man på Expressens rubriker kan jag inte finna att de skulle skulle var bättre.
  Exempel.
  Lady Gaga: jag lever i celibat.
  eller
  Koll på stjärnornas sexdebut.

  Jag tolkar mera ditt inlägg som ett osakligt poängplockande i din politiska sfär.

  Det är nog så att de flesta kvällstidningar kan ta åt sig av den typ av kritik du framför.

 3. Jimmy Lindberg

  Svar till Peter Åberg (2010-04-13 09:02)
  Nej så ska det faktiskt inte uppfattas. Vem som är sämst av aftonbladet och expressen är svårt att svara på. De är samma skrot och korn. Att just aftonbladet här blev utpekade beror på att de annonserar hos blocket, vilket inte expressen gör såvitt jag vet…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.