Hem till byn

Gick upp på Storberget hemma i byn idag tillsammans med flickvännen för att grilla korv och se ut över vackra Långsjöby, till byaföreningen vill jag hälsa att det skulle vara fint med en ny gångbro. Den gamla klarar inte mycket annat än att sätta en rostig spik i intet anande… Frågan är om detta hör till intresseförningens, priolista tio i topp, men det är fint där uppe och fler borde grilla där. Obs. undvik det lodräta stupet intill.

För att ta sig till platsen kan man parkera vid sion i Långsjöby och sedan följa traktorvägen upp cirka en kilometer tills du ser blåa snitselband på vänster sida.

På bilden ser man den ungefärliga sträckningen.

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.