Maria Larsson i skottgluggen

Barn- och äldreminister Maria Larsson (kd) har pressats hårt i både Debatt och Morgonsoffan på senaste tiden, igår handlade det om hemlösa i programmet Debatt och i morgonens tv-soffa kommenterades de drogliberala vindarna i Kalifornien. Jag tycker att hon har en sund inställning och att hon klarar sig bra under press, annars är hon en ganska tyst och anonym person. Det var kul att se att också hon har kvalitéer precis som en stor del av nuvarande regeringsalternativet.

Fast en sak reagerade jag på som jag höll med den socialdemokratiske motparten i morgonsoffan om, nämligen att man bör kunna tala kring alternativ utan att för den sakens skull bli klassifierad som drogliberal vilket jag anser att han blev. Det är samma sak som ex. invandringsfrågan. Man ska kunna säga vad man anser, det är problematiskt att inte politiken fungerar som ex. domstolar, där det finns både en åklagare och en skyddsadvokat.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.