Joanna Gillisson

ank-attack och aids skräck

Jag blev attackerad av en anka idag!! en jättestor en, typ som en korsning av en gås och en anka. Var ute och sprang runt en sjö och så såg jag ett gäng ankor på sidan av spåret men tänkte inte mer på det, så plötsligt när jag var i höjd med dem så kom en springandes med vingarna utfällda emot mig! Blev jätterädd! jag vände om fort som satan och tog en omväg runt dem. Såg att den hade ett gäng ungar där det var nog därför mamman blev galen, läskigt.

Och, förra veckan glömde jag och en vän nycklarna till hans hus i Durban så jag kom på den brilljanta idén att bli upplyft över muren och hoppa över på andra sidan och öppna därifrån, dock var det massa vassa metall taggar på toppen av muren. Jag var jätteförsiktig men råkade på nedvägen få en tagg i fingret, och det blödde! jag ba shit nej nu kommer jag få aids och sånt. Det har läkt bra också, nu är det bara ett litet ärr så jag tror att jag klarade mig från hemska afrika virus!

Håller för övrigt på att packa för avfärd imorgon. Jag åker imorgon! Sjukaste. Peppar tisdags rex när jag anländer på tis kväll, ska bli sjukt kul att träffa massa gamla svenne vänner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.