Johan Bäckström, Lycksele

Försenad blogg

ja det blev lite konstigt d här, skulle ha bloggat i tisdags kväll men orkade, men satt iaf på mitt sista US möte som ordförande, sen är det årsmöte den 31/1 så får se vem som blir ordförande då 😀
i onsdags började jag känna mig sjuk igen, började få ont i halsen. Åkte iväg sen på kvällen på styrelsemöte på ridskolan, och där blev jag lääänge, satt i möte i cirka 3 timmar o en kvart :S
sen så for jag iväg till mamma o pappa en sväng, innan ja drog iväg hemåt, då spelade jag lite tv spel, vaknade på torsdag morgon av att jag hade förbannat ont i halsen, kunde inte svälja, var snustorr i hela munnen + strupen, tänkte att det går nog över, d blev bara värre, sen nu på fredan så va d likadant, hade fått tre timmars sömn under natten, ringde vårdcentralen som sa jag skulle komma in o ta ett hals prov, åkte dit i -32 graders kyla, jag hade ingen halsfluss som tur var, hon sa att det mest troligt var ett virus som har satt sig på halsen, så inget att göra åt, sitter o kurerar mig med halstabletter o honungsvatten, inget hjälper, jätte roligt…
får hoppas jag blir frisk snart
iallafall så har jag sökt lite jobb runtom i landet som undersköterska, först o främst inom landstinget=)
nu ska jag nog se en film innan jag kryper i säng

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.