Johan Söderling, Vännäs

Otrohet, tragik och dåligt väderminne.

Har varit Vännäs otrogen en period. Vårt sommarställe ligger nämligen i Nordmalings kommun. Det har funnits i fruns släkt länge. Tror den första stugan byggdes på fyrtiotalet. Vi trivs väldigt bra där. Behöver bara gå några meter för att nå stranden med fin sand. Börjar dock minska på doppen i havet. Men njuter när jag väl gör det.

Politisk stiltje! Kan läsa mejlen på mobilen, men det har lyst med sin frånvaro. Men det kan ju vara skönt också.

Sent i onsdags kväll blir jag informerad om den tragiska händelsen vid Brännland. En ung människa miste livet. Det sköra livet, ännu en ung människa får avsluta sitt liv i förtid. Mina tankar går till familj och vänner.

Minnet sviker mig då man talar om att värmen äntligen är på gång. Kommer som inte ihåg dåliga dagar. Glömmer snabbt om det regnat eller varit kallt. Är kanske inte så väderberoende. Men det är klart, ligger inte ofta i solen och njuter. Är mera den som vill göra något aktivt. Nu har det varit en period av husreparation. Alltid något som skall fixas i stugan. Håller på att göra om ett förråd till sovrum/gästrum. Detta för att i sin tur kunna flytta ur vårt sovrum och reparera detsamma. Våra barn börjar bli stora och bjuder med sina pojkvänner och kompisar, så fler sovplatser behövs.

Snart är stiltjen förbi och politiskt arbete väntar. Det känns roligt att få komma igång. Har mycket på agendan till sensommaren/hösten. Längtar efter att få börja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.