Min blogg om allt möjligt

Matberedare – min bästa julklapp 2014

Av , , Bli först att kommentera 0

ÅÅÅ jag längtar till jul hoppas jag kan få en ny matberedare av Tomten. Min gamla matberedare från Bosch la av i helgen och nu står det överst på min önskelista till jul.

En sån trotjänare som har varit med mig i nästan 10 år nu som helt plötsligt la av. Man kan inte lita på kvaliteten längre:-)

 

Här är min lista på matberedare som jag önskar mig:

 

1. Electrolux nya Assistent EKM 4300 – snygg!

2. Ankarsrum Assistent (gamla electrolux) en trotjänare, min mamma använder fortfarande sin från 70 talet. verkligen en arbetshäst i köket

3. Kitchen Aid Artistan – snygg men inte så bra som 1 och 2.

 

Hoppas tomten ser detta så att det står ett hårt paket under granen i år!

 

Bli först att kommentera

Min Nya billiga Gorenje-spis

Av , , Bli först att kommentera 0

Igår så kom äntligen min nya Gorenje-spis som jag fick billigt via annons i tidningen. Visst är den snygg. Det var en person som tydligen köpt helt fel spis till sitt kök. Så jag passade på, fick den lite billigare än annonserat pris!

 

Glaskeramisk spis i modern rostfri premiumdesign, med finger touch-display och 400 volts spänning.

Den rostfria spisen har en modern och elegant design med infällbara vred och finger touch-display. Glaskeramikhällen har fyra Hi-Light-zoner som ger en effektiv och samtidigt energisnål uppvärmning, , och hällen visar med restvärmeindikatorn om någon av zonerna fortfarande är varm efter användning.

Den rymliga ugnen har många tillagningsfunktioner att välja på, med vilka du på bästa sätt kan anpassa tillagningen efter vilken mat du ska laga – och alltid få perfekt resultat! Ugnen har bland annat varmluft och luftcirkulation, även i olika kombinationer, samt många olika grillfunktioner. Dessutom har ugnen en stektermometer med vilken du kan få rätt temperatur, till exempel i steken, utan att du behöver passa maten.

Ugnen har en EcoClean-emalj som reflekterar värme istället för att absorbera den. Värmen sprids jämnt i hela ugnen och ger fantastiska resultat när du bakar, och samtidigt spar det energi. Dessutom fastnar inte fett och smuts lika lätt.

När du väl behöver rengöra ugnen använder du den smarta Aqua Clean-funktionen som rengör ugnen skonsamt och smidigt med hjälp av ånga.

 
gorenje-spis-billigt-tretti_se

Bli först att kommentera
Etiketter:

Rosa Stelton Termos

Av , , 2 kommentarer 0

Jag öppnade min sommarpresent som jag fick av min arbetsgivare innan sommaren. Jag har inte öppnat det förrän idag. TIll min förvåning så har jag fått en Stelton Termos i rosa! jag kanske är lite gammaldags men bör man inte ge personalen en mer neutral färg på en termos?

 

Vad tycker ni?

 

Är den snygg?

En Stelton termos i Rosa

 

Jag hade hellre sätt att jag fått en Vit termos eller kanske en svart. Jag gillar designen på Steltons termosar

2 kommentarer
Etiketter:

Mitt första inlägg

Av , , Bli först att kommentera 0

Hej Johannes heter jag och jag tänkte börja blogga lite om allt möjligt som händer i min vardag. Jag är 43 år bor i Vilhelmina. Jag har ett stort hus på landet som jag har börjat renovera och det kommer säkerligen några rapporter från det projektet liksom andra saker som jag gillar att göra.

Bli först att kommentera