Johans nyheter

Mona lägger ut kursen!

I sitt invigningstal på jobbkongressen ger Mona sin syn på vårt partis kurs fram till valet och de därefter kommande åren. Ett starkt engagemang och en stark vilja till förändring av den nuvarande regeringens politik präglade hela hennes tal.

Att vårt parti ska ta tillbaka den starka betydelsen av ordet solidaritet och den innebörd som ordet ger. Vårt parti har alltid  stått för och kommer altid att stå för solidaritet , jämlikhet , jämställdhet och för en rättvis fördelningspolitik.  För allas möjlighet att bidra efter förmåga till den gemensamma välfärden. Vi ska bryta det moderata klassamhället och återigen skapa ett samhälle som präglas av alla lika värde oavsett bakgrund, etnisitet, sexuell läggning.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.