Johans nyheter

Dags för redovisning!

Ja det kanske börjar dra ihop sig till redovisning av vad som skett i Vännäs de senaste åren. Jag sa ju i min förra blogg att jag skulle ta upp skrivandet och frånvaron mest har berott på avsaknad av tid då uppdraget som kommunalråd tar mycket tid.

När man får förtroendet att leda kommunstyrelsens arbete så tar det ju en tid att sätta sig in i en mångfald av frågor och områden. När man börjar få grepp så infinner sig en tid av påverkan mot att förändra det man inte tycker är så bra och sånt som behöver utvecklas.

Nu tycker jag att arbetet börjar ge frukt. Det är inte bara jag som ser det utan många jag möter tycker att "det händer mycket i Vännäs". Jag blir så glad över dessa kommentarer och kommer som sagt att redovisa här sånt vi jobbat för och det som pågår.

Jag kan väl inte ta allt på en gång men kan börja med ex. Stjärnhuset och dess utveckling. Att sammanföra de som jobbar med ungdomar oavsett huvudman är en stor framgång för Vännäs. I samma andetag nämner jag också "Lobbyn" vår träffpunkt för elever i gymnasieåldern.

Ett smakprov på vad vi åstadkommit i Vännäs.

Det kommer mera!

4 kommentarer

 1. Dennis

  Man har lyckas åstadkomma en befolkningsminskning med över 200 invånare medans umeåregionen har ökat med över 10000 invånare de sista tio åren. Hur har man ifrån kommunlednigen lyckats med den bedriften trots kommunens närhet till Umeå? Se till att kommunen blir mer attraktiv. Mina tips är, bygg badhus och säkerställ pendeltågstrafik till Umeå.

 2. Kalle

  Dags för redovisning, skriver kommunalrådet. Bra, då kan Johan Söderling börja med att redovisa socialdemokraternas inställning till Pengsjö skola.
  Därför frågar jag: Garanterar du Johan Söderling på heder och samvete att socialdemokraterna inte tänker lägga ned Pengsjö skola under nästa mandatperiod.
  Jag efterlyser inte något flum om ekomat till svar utan ett hederligt JA eller NEJ!

 3. elsa

  Märkligt
  Varför svarar inte kommunalrådet på frågor som ställs på hans blogg? Är valfrihetsfrågan (LOV) och Pengsjö skola så känsliga så här före valet att Söderling föredrar att sticka huvudet i sanden för att slippa ge besked.
  Vad säger Schäfer och de andra i rörelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.