Johans nyheter

Orginal eller blek kopia!

Ibland är "verkligheten" i högerns ögon lite väl beskuren.

Högern är väldigt aktiva i medierna och allmänheten kan få upplevelsen av att de är fler än de i själva verket är.

Min åsikt är klar. Socialdemokraterna är det parti som bäst företräder majoriteten av Sveriges befolkning.

Vårt parti har i många frågor närmats sig mitten i politiken ( rätt eller fel) likväl som högern närmat sig från andra sidan. Eller säger att de har gjort det?

Vi hör snacket om nya arbetarpartiet och enda detsamma osv. Det parti jag företräder har alltid och kommer alltid att företräda de som arbetar oavsett hur arbetsmarknaden förändrats och fortsätter att förändras.

Högern i Sverige är ett försök till blek kopia på ett starkt orginal.

Rösta på framtiden och orginalet rösta på socialdemokratiska arbetarepartiet.

7 kommentarer

 1. Fredrik Wirenblad

  Du säger att ni är det parti som bäst företräder majoriteten av Sveriges befolkning, hur kommer det sig då att Moderaterna är större än er(alltså fler personer som röstar/tycker som dem)?

  Du lever kanske i ett föråldrat tänk, en gammeldags världsbild?

 2. Ann-Louise

  Märkligt att kommunalrådet i Vännäs tar sig rätt att bestämma vad svenska folket vill rösta på. Eller har du helt missat opinionsmätningarna som ideligen placerar moderaterna som största parti och där Reinfelt ideligen överglänser Sahlin! Hursomhelst, vad svenska folket än tycker ska det respekteras!

 3. Patrik Jansson

  Hej Johan,

  Varför är inte ni mer aktiva i medierna? Man måste visa upp sina åsikter och visioner, det går inte bara att luta sej tillbaka och tror att det är klart redan.
  Jag har tänkt på en sak till.
  ”Rösta på framtiden” skriver du. För mej är framtiden de unga. Hur ska ni locka unga väljare/medlemmar när ni har
  så ålderstigen lista?
  Jag tycker partierna i Vännäs skulle försöka samarbeta över blockgränserna mer. Hur det än går i valet så kommer ungefär hälften av väjarna vara missnöjda med utgången. Det finns exempel där samarbeten fungerar.

  /Patrik

 4. johan Söderling

  Hej Patrik!
  Jag håller med om att det vore bra att ha tid för medier. Själv har jag satsat på det ordinarie arbetet att utveckla kommunen och i valrörelsen träffat folk.Det är inte frågan om att ta allt för givet utan jag försöker hinna allt.
  Vad det gäller åldersstigen lista så är det ett problem för alla partier. Hur ska vi gemensamt se till att ge tillträde för yngre i politiken? När det gäller blocköverskridande samarbete för kommunens utveckling så har vi ett mycket väl fungerande politiskt styre. Vi resonerar oss fram till det bäste för våra medborgare. Vi är förskonade från käbbel.

 5. Fredrik Wirenblad

  Eer… Du tror alltså INTE att det parti som får FLEST röster företräder det parti som FLEST personer tycker likadant som?

  S har varit störst många gånger men… tiden ändras och Mona har ju, delvis, tyvärr försatt er i den situation ni nu sitter i…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.