Johans nyheter

Utvecklingsarbetet väger tyngre!

Tar mig tid på lunchen att titta till bloggen. Läser där K-G:s äldre inlägg om närvaron från moderaterna på allehanda möten osv.

Jag får hoppas att närvaron i kommunens förtroendeorgan och närvaron vid beslutsmöten väger tyngre. Det är där jag satsar min tid och försöker dessutom delta i valarbetet på fritiden.

Jan Nilsson tyckte jag såg "ensam" ut där jag står med min skylt utanför Konsum eller Ica. Då bedrar skenet. Jag har mötts så många intresserade Vännäsbor och en del utbyss också. Tack för alla goda samtal! Nästa vecka syns jag än mer. Om nu det blir lite luckor i utvecklingsarbetet förstås.

För Vännäs och utvecklingen av vårt goda samhälle.

I det goda samhället ryms alla!

 

Johan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.