Johans nyheter

Stort tack!

Det är ett fantastiskt bra arbete som lagts ner i Vännäs av många personer. Jag tänker först och främst på vår valledare Nils-Göran som har gjort ett fantastiskt bra arbete, men också alla ni andra som deltagit på olika sätt.

Ett mandat till innebär i praktiken att vi fortsätter att utveckla Vännäs med ökat förtroende. Jag är glad och tacksam för det. Personligen är jag förstås glad för ert förtroende och hoppas kunna ge alla medborgare en ännu bättre service, kommunikationer, arbetsmarknad, skola, vård och omsorg. Vi fortsätter arbetet med Vännäs " Det goda samhället".

Idag är glädjen blandad med oro. Oro för hur Sverige utvecklas och vart vi är på väg? Det är ett misslyckande för oss alla att SD tagit plats i riksdagen. Det finns säkert förklaringar på hur det kan gå så här. Jag tror att en del av förklaringarna finns i den av alliansens förda politik som ökat klyftorna i samhället och då är det nära till att skuldbelägga en grupp.

På riksnivå har vi förlorat!

Vi har preliminärt också förlorat ett Västerbottensmandat till riksdagen vilket känns hårt. Varför röstar vi så olika lokalt och nationellt?   Men så har vi röstat och det får vi leva med om nu inte de sista rösterna förändrar läget.

4 kommentarer

 1. Fredrik Granroth

  Det du skriver om service och goda samhället är ju bara snack.Nu börjar jag ledsna på dig.Av tradition tycker jag man ska vara ärlig.Men traditionen går väl lite upp och ner.Hur mår själen annars då?

 2. En seende

  Jag tycker att Fredriks kommentar säger allt om vem Fredrik är. Respektera andra människors åsikter! Är du less på Johan tycker jag att du ska sluta läsa hans blogg -vad är du ute efter? Undrar hur du själv mår i själen!
  Johan och flera andra politiker lägger ner mycket energi för att få ett bättre klimat för våra ungdomar i Vännäs. Vi har god service i kommunen och viljan att förbättra är stor. Det gäller både rött och blått!
  GG

 3. Hans-Inge Smetana

  Mmen Johan. INte rår väl allainsen för att SD nu finns i maktens korridorer. Det är Svensak folket som röstat in dem och knapapst dem som röstat på alliansen. Undersöknignar visar ju att de till stor del kommer från Socialdemokraterna och även Moderaterna. Men lasta inte alliansen för SD:s framfart. Det är nåt vi alla har motarbetet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.