Johans nyheter

Medborgardialogen i full gång

 

 
Idag på morgonen deltog jag i ett SKL seminarium som hade medborgardialog som tema. Vi diskuterade hur vi genom medborgardialoger ska få en uppfattning om hur just medborgarna tycker i olika frågor. Vi resonerade också om hur, vi ska gå tillväga och hur vi ska bygga upp strukturen för att kunna hantera vad medborgarna sen framför.
 Nu sitter jag på extrakongressen för mitt parti socialdemokraterna och lyssnar på delegater från hela landet och hur de ser framtiden för vår politik och konstaterar att vi ombud och därigenom förtroendevalda representerar en stor del av medborgarna. Jag kan också konstatera att det är väldigt skönt att befinna sig i ett sammanhang där vår ideologin är densamma och att vi samlats för att utveckla politiken tillsammans. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.