Johans nyheter

Idag är jag lite mer privat än vanligt!

Helt sanslöst, men faktiskt bara en arbetsvecka kvar till storhelgen. Hösten har gått väldigt fort. Men man säger ju så när man har roligt. Fast mycket är fantastiskt stimulerande att jobba med, så är inte allt av samma trevliga kaliber. Det finns en del jobbiga ärenden också. Men det ska jag inte tynga helglediga medborgare med, nu är det helg.

I veckan har det hållits kommunstyrelse, kommunstyrelsens arbetsutskott, arbetsutskott i region Västerbotten och styrelsemöte för länstrafiken i Västerbotten. Sen förstås allt annat där spontanmöten varvas med träffar av alla slag.Ett par kvällsmöten har det också blivit, partiet har haft medlemsmöte med avtackning av Lars Lilja för lång och trogen tjänst för partiet i Vännäs. Stort tack Lars för bollplanket du varit. Lycka till med uppdrag i Umeå och i landstinget förhoppningsvis. Vilken tur dom har i Umeå att få din ervfarenhet! Själv har jag dessutom deltagit på en kvällskurs i matlagning, bara för att det är så kul att laga mat.

Efter förra stormen när vi långt efteråt blev varse att Harrselebygden blivit utan elkraft i närmare 23 timmar har nu ägnats mycket arbete till att förbättra hanteringen kring eventuella avbrott. Denna gång drabbades inte Vännäs så hårt och enligt beredskapssamordnaren förekom inga elavbrott. Den värsta stormen gick ju över Jämtland och Västernorrland med stor förödelse, men som tur var inga personskador vad jag hört. Är det normalt med dessa stormar denna årstid? Ingen aning, men sällan tydligen. Behöver fara till stugan och kolla om nåt hänt där, lite oroligt är det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.