Tragedin

Det har varit tunga dagar bland journalister på VK och Folkbladet – och även andra kollegor. Journalistskrået är inte så stort och när en händelse inträffar som mordet på Elin Falk i Lycksele så påverkas många. Förutom den enorma förlusten för familj, släkt och vänner så har många inom journalistiken också sorg – många har haft kontakt med Elin Falk, på ett eller annat sätt. Jag har flera minnen av henne genom åren, och var bekant med henne som man är med många kollegor; inte så djupt, man byter vardagligt snack emellanåt då man råkar stöta ihop. Jag inser att jag inte är rätt person att beskriva henne här, då jag kände henne för ytligt. Så sent som i fredags mötte jag henne, för första gången på länge, då hon passerade ut när jag var på väg in i VK-huset. Glad, på språng. Två dagar senare arbetade jag, med flera, med att skriva om nyheten om hennes död.

flagg

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.