Dela belastningen rättvisare !

Av , , Bli först att kommentera 12

Kapitalägare bör också vara med och dela på den ekonomiska belastningen som nu kommer!
April och Maj månaders kapitalintäkter bör med lag inhiberas.
Ränta på lån bör nollas under denna tid
El och hyra likaså
Alla amorteringar frysas under dessa månader
Därigenom skulle pressen på permitterade och företagare väsentligt minska
Det tycker jag vore rättvisa krav. Vad tycker du?

Bli först att kommentera

Vad vet ni som inte jag känner till????

Av , , 2 kommentarer 10

Sverige är en världsledande producent av pappersmassa.
Pappersmassan används förutom till förpackningspapp även till tidningar och.. ja just det toapapper!
Förutom att kunna försörja Sveriges 10 miljoner medborgare med torkpapper, klarar vi även av att ombesörja att 60 miljoner engelsmän slipper använda tumnageln för att rengöra sig efter avträdet.
Men även en hel del av övriga Europas rövar blir torkade med svenskt toapapper, då massa är en av våra viktigaste exportprodukter.

Nu har dock hamstringsoron slagit in sina giftiga klor även i Västerbottningarna, så toapapper köps i bulk i våra butiker.
Men jag vägrar hamstra toapapper! Någon måtta på hysterin får det väl ändå vara!

2 kommentarer

Logiskt vacuum!

Av , , 1 kommentar 19

Är det inte märkligt att oändliga strömmar av människor strävar efter att komma in i Europa, medan ingen tar sig till de rika Gulfstaterna? Att de reser hundratals mil ända till kalla Norden, istället för tiotals mil söderut, till några av de rikaste samhällena på denna jord. Är det inte märkligt att det vänsterliberala etablissemanget och dess svans av gråterskor, skriker i högan sky om vårt ansvar att ta hand om världens fattiga, men samtidigt inte ens berör tanken om rimligheten i att de väldigt rika och välmående muslimska staterna runt Persiska viken tar just detta ansvar? “Inte en enda gång till vill vi höra att det är vårt ansvar, vår skyldighet, att ta emot dessa personer. Inte förrän Gulfstaterna har tagit emot tiotals miljoner av migranter från den värld, som de själv säger sig leda, ska vi vara beredda att diskutera denna fråga igen”, skriver Mons Krabbe i sin debattartikeln om muslimska migranter, vår tids stora elefant i rummet.

 

Bara Saudi är wahhabitiskt, men dit kan alla de som vill leva salafistiskt och bära heltäckande slöja ta sig. Gudarna vet att vi har fått många av dessa individer hit till oss. Men även Saudi förändras, så där finns utrymme för även något mer moderata. Om detta inte fungerar så finns runt Gulfen hela spektret av stater, ända ut till det ganska liberala Förenade Arabemiraten, dit den internationella kändiseliten åker för att festa. Regionen är heller inte begränsad till sunnis, då Bahrain har en majoritet shias och iranier bor i hundratusentals redan, runt om i Gulfstaterna. Även i Saudi finns en betydande shiaminoritet, även om denna inte är så önskad av ledarskapet i Riyad.

Det sägs ofta – ställda som vi är inför migrationens kostnader – att ”vi har råd”. Men det har vi faktiskt inte när vår sjukvård inte fungerar och vi inte kan ta hand om äldre och upprätthålla den allmänna ordningen. De som däremot har råd är Gulfstaterna. Qatar toppar världsrankingen av BNP/capita (PPP-justerat, enl. IMF 2016) och på topp-10-listan finns ytterligare två till: Kuwait och Förenade Arabemiraten. Även Saudi och Bahrain finns på topp-15. Att de inte tar emot flyktingar, om nu inte migranter, låter som ett dåligt skämt.

 

Stäng gränsen till Europa – öppna gränsen till Gulfstaterna!

1 kommentar

Nu har de gamla Maoisterna från -68 fått luft igen!

Av , , Bli först att kommentera 6

Så lätt de har att glömma hur kinesisk folkmedicin ligger bakom utrotningshotet mot noshörningar, tigrar, elefanter och annat! Glöm heller inte varifrån alla dessa nya virus som Asiaten, SARS, Fågelinfluensan, Svinpesten och Coronaviruset härstammar? De uppstår och emanerar ur de kinesiska matmarknaderna!

https://uvell.se/2020/03/09/kina-ett-foredome/

Bli först att kommentera

Det är inte enbart inom Public Service det kryllar av S-politrucker och kommunister!

Av , , 1 kommentar 7

Personal inom UD ska vara politiskt helt obundna och TJÄNA folket.
Istället har även där utvecklats en kultur av att de (tjänstemännen och löneanställda i övrigt) vet bättre än svenska folket och har en långt mer högtstående kulturell medvetenhet!

UD personal uppmanar till olydnad – Eventuell ny politisk ledning utmålas som rasistisk

1 kommentar

Vänstermedier ger oss en falsk bild av omvärlden!

Av , , 1 kommentar 10

Spänningarna i mellanöstern fortsätter att öka och inkluderar nu, genom bedrägligt turkiskt agerande, både Ryssland och EU via Grekland. Islam är mera en politisk form av diktatur än religion och utgör en våldets parallell jämte kommunismen, men om detta vill inte våra skattefinansierade nyhetsorgan berätta! Ska vår demokrati överleva som samhällsform, måste en radikal utgallring göras inom SVT och SR, till att börja med! Låt gärna utländska nyhetsorgan utgöra granskningsorgan över svenska riksmedier!

https://www.document.no/2020/03/07/private-militser-i-hellas-patruljerer-grensen-mot-tyrkia-for-a-stanse-migranter/

Varför döljer SVT/SR detta som vårt grannland Norge informerar sina medborgare om?

 

1 kommentar

Vänstermänniskor uppträder som skamlösa hycklare

Av , , 1 kommentar 30

Dela ut flygblad i Turkiet. = omedelbar deportation

Våldta och pissa folk i munnen i Sverige = ingen deportation ————— Så finns det svenskar som hyllar Turkiets agerande mot Åkesson men som inte upprörs över Sveriges slapphet. Skäms ni inte?

1 kommentar

Hudfärgen är avgörande bevis!

Av , , 2 kommentarer 7

Det finns fortfarande idag personer som tror på bibelns skapelseberättelse och förnekar evolutuionen! Men eftersom hudfärgen ärvs från föräldrarna, så motsäger ju detta att vi alla skulle härstamma från en gemensam anfader. Att hudfärgen inte styrs av slumpen, bevisas av att ju soligare miljö man lever i, desto mörkare blir huden. Eller egentligen tvärtom; Ju längre bort från ekvatorns ursprunglighet, desto mindre melamin står att finna i vär hud. Att evolutionär utveckling verkar diversierande på arter vars habitat spänner över skilda miljöer, leder dessutom till att olika raser utvecklas ur en och densamma härstamningen. Änden på denna utveckling blir att helt nya arter uppstår. Människan är ett av många däggdjur och även om många av rent socialpolitiska skäl får nervösa sammanbrott om man talar om rasutveckling inom människoarten, så går inte evolutionära fakta att bortse från.
Hur förklarar en strikt bibeltrogen annars sammanträffandet mellan miljö och hudfärg?

Jorden är inte platt som en pannkaka.

Jultomten finns inte och bor inte i Rovaniemi.

Orionarmens stjärnors inbördes skenbara placering på himmelspoolen styr inte vilka yrken och vilka vi kommer att bilda familj med.

Det finns inga krokodiler under sängen och bibelns skapelseberättelse ljuger!

2 kommentarer

En farlig väg att isolera oss från smitta

Av , , Bli först att kommentera 7

Dödligheten hos COVID-19 viruset är så låg att jag förstår absolut inte motivet till det höga tonläget?
Ebolavirusets har en dödlighet på över 60%, medan den genomsnittliga dödligheten hos detta förkylningsvirus verkar ligga på drygt 1 %.
Vi känner till många ”vardagssjukdomar” med lika hög eller högre dödlighet och utan att vi därför stänger ned samhällets funktioner.
Tvärtom är det långsiktigt förnuftigt att konstant utsätta befolkningen för så många virala belastningar som möjligt, för annars kommer vi att i framtiden drabbas likadant som amerikas urbefolkning när europeerna anlände med smittande vardagssjukdomar!
Isolerar vi oss från smittor så utvecklar vi ingen motståndskraft.

https://www.1177.se/Vasterbotten/aktuellt/nytt-coronavirus-covid-19/

Bli först att kommentera

Språket blir en klassmarkör

Av , , Bli först att kommentera 3

Att kunna uttryck sig klart och koncist i skrift har inte blivit mindre viktigt idag, jämfört med tidigare generatioers sociala villkor.
Gunnar Vetterberg har reagerat och tänkt till och jag instämmer till fullo!

https://www.expressen.se/ledare/gunnar-wetterberg/spraket-borjar-bli-en-klassfraga-i-sverige/?utm_medium=link&utm_campaign=social_sharing&utm_source=twitter&social=twtr

Bli först att kommentera