Ett förkylningsvirus med 3-7% dödlig effekt.

När man ser världsjournalistikens och politikernas starka reaktioner inför det nya Coronaviruset, då kan man inte låta bli att föreställa sig paniken som skulle bli följden av en viruspandemi med 80-85% dödlig utgång!?

Det vore intressant att skåda hur den ytliga godhetsfernissan snabbt skulle flagna, även hos de godhetsnarkomaner som stod på Sergels torg och illvrålade ”-DE ÄR JU BAAAAARRN!”, när kritikerna ifrågasatte hur genomtänkt det var att bevilja 9000 afghanska unga män uppehållstillstånd i grupp.
Facit har visat att afghanerna blivit hemlösa och utopiska drömmen hos Annie Lööf att de alla skulle klara gymnasieutbildning, har fallit på skam.
Skam är vad som präglar hela denna grupp med tillskyndande godhetsivrare, helt utan förmåga att förutse konsekvenserna av deras egocentriska behov av att få känna sig så mycket humanare än alla elaka klartänkare som jag och många med mig!

https://www.expressen.se/debatt/till-er-som-fornekar-att-grupp-stalls-mot-grupp/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.