Kommentarer är nog överflödiga?

Idag passerade Sverige Frankrike på listan över flest dödade per miljon i hela världen. Den humanistiska stormakten med sin feministiska regering kämpar på för att nå tätplats. Fast 7:e plats från slutet av 200 är kanske endast regeringen som känner sig nöjda med?
Och regeringsotganet SVT foertsätter att utmåla USA som ett skräckexempel på dålig skyddspolitik mot smittande pandemin CV-19, men orkar icke i all sin journalistiska iver med att kallsinnigt jämföra vår egen regerings handlingsstrategiska utfall med det utmålade fasans USA !

San Marino 1 243
Belgien 828
Andorra 662
Spanien 581
Storbritannien 578
Italien 552
Sverige 432
Frankrike 430
Nederländerna 346
Irland 340
USA 317
Ryssland 32

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.