Vårt 8 mdr dyra och opartiska Public Service

SVT ska redovisa SSAB:s vilja att köpa ett nederländskt stålverk som skulle fördubbla kapaciteten för bolagets stålproduktion. Det enda SVT rapporterar om är ensidigt att utsläppen av CO2 därmed skulle öka, men inte ett ord om konkurrensförstärkningen av ett svenskt tillverkningsföretag med åtföljande förstärkning av ekonomi, skatter och arbetstillfällen ! SVT har tydligen inget intresse av att företagandet i Sverige ska överleva långsiktigt!
Ska SSAB lyckas bli först i världen med att lyckas börja tillverka stål CO2-fritt, så behöver de ekonomiska muskler, som de skulle få av att öka produktionen genom förvärv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.