Jörgen Eriksson, Mullsjö

Fyllo i radio och ny president

Ny president i USA och nya krig säkerligen. Det är ju det enda amerikanska presidenter kan ju, att starta krig för ingenting. Vi har Truman och det kalla kriget,Eisenhower andra världskriget, Kennedy grisbukten, Johnson och kriget i Vietnam and so on. Nä jag tror världen blir bättre utan presidenter.

Ju kallare o mörkare det blir ute så blir längtan till Thailand större och större. Synd bara att resan inte kommer att bli av som planerat pga kristers oplanerade utgifter på bil tex. Men den kan nog bli av i januari lr feb skulle jag tror. Det har ju blivit dyrae i Thailand nu också pga att den thailändska valutan styrs av dollarn som har höjts. Det har blivit ungefär 20 % dyrare där nu, men sprolla roll. En stor stark kostar ju ändå bara typ 10 kr där just nu 🙂

BILBOLAGET. På fredag smäller det. Då kommer storsnickarna och visar er hur man ska parta. Vi är riktigt taggade kan jag lova. Tur att Sara ska dit så att hon kan knuffa in mig i bagageluckan köra hem mig om det blir för mycket av det goda.

Tänkte ´bjuda er på min kompis Henrik från Tavelsjö, som har blivit känd för samtalat till radiokanalen Voice. Fantastiskt roligt, när han ringer och skämmer ut sig och radiopratarna vill bara göra bort tävlingen så fort som möjligt så att dom kan koppla bort lilla Henrik. tråkigt bara att han sänkte statusen om oss norrlänningar

/Jögga

7 kommentarer

  1. Jörgen

    Man har hört om byggfester av kompisar, men jag kan garantera att bilmekaniker är vassare.
    Vi ses under bordet på Fredag.
    En annan J.

  2. Lina

    Men gud så hemskt!
    Att du vågar lägga ut den där på din blogg.
    Shit, å jag som bara vill gömma mig, tycker nästan det blir pinsamt att lyssna.

  3. Rukter

    i en egen henrik person varför hymla med kändisar och folk för 🙂 alla e vi människor 🙂 sen om fruntimer ha pms osv e väl ochså naturligt 🙂

  4. nyggah

    Det är ju de pinsamma radiopratarna som gör bort sig! De blir ju helt konstiga och anti för att någon som inte dansar efter deras pipa ringer in.

    Henrik äger upp deras skitprogram och får dem att vackla! Den häftiga, kvicka och dryga fasaden får sig en rejäl törn när vår favorit från apbergschatten ringer in vågar vara sig själv.

  5. Indra

    Vad pinsamt.. Jag skämms! Har dom ingen växel som kopplar bort sånt där? Han har ju ingen aning om vad han snackar om stackarn. Är han full eller är han nykter?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.