Om Josefin

Ljuva lägenhet

Hej, hej.

Det känns lite extra fint att bo själv när man inser att man kan laga vilken mat som helst och sedan äta den varje dag i en hel veckas tid utan att någon klagar över att man inte varierar sig. Dessutom kan man dränka allt i sweet chili-sås bara för att man själv tycker att det är Guds gåva till mänskligheten. Efter maten kan man sedan diska allting endast iförd klänning utan underkläder under. Eller så diskar man inte alls. Därefter kan man brygga en kanna kaffe, hälla upp i en hinkliknande kopp, lägga sig under täcket i soffan med datorn på magen och bara njuta. Ah, n-i-c-e.

I helgen verkar det bli Sommardroskan och kanske The Hangups i Trädgården vid stadsbibblan. Fan vad trevligt det är med bra, lokala akter såsom The Hangups, lyssnar på dem i bilen på väg till och från jobbet och det ska bli kul att se dem i helgen. Måste bara kolla upp så att de verkligen ska lira och så att jag inte drömt allt…
Sommardroskan ska mest bli intressant, eftersom jag aldrig varit där. Gissar på att majoriteten där är födda 1989 och tycker om knulldisco och bär Von Dutch-keps, men det kan nog bli jävligt skoj ändå.

Nu ska jag snart lägga i mig. Tänker aldrig mer försova mig.

2 kommentarer

  1. bbb

    Jag tycker också om sweet chilisås 😉 Se det så här, om 10 år så börjar du helt skita i vad folk tycker men då är du för tantig för att leva ut, gör det nu istället!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.