Om Josefin

Om ännu en festivaldag

Hej, hej.

Nu är jag här igen, back in the good ol’ pressrum, svettig som fan efter en uppfriskande promenad i högklackat på snorhalt underlag. Det känns som ett misslyckande att jag inte tänkte på att jag borde ha sett gitarrsolo-finalen, men det är för sent att göra något åt det nu, så nu tar vi istället nya tag.

Snart är det Nocturnal Rites i Idun, Scar Symmetry på Äpplet, Plector i Studion och Allsång på Helvetet i TC. Jag stannade till på den där allsången igår, och då körde dom Holy Diver. Jag älskar Holy Diver, och det gör Ylva också, så då tänkte jag på henne och började längta som fan till nästa helg då jag ska göra Hemavan osäkert. Nu ska jag dock ut och mingla. Vi får se vart klackarna bär.

Nu har jag förresten försökt posta det här inlägget i tjugo minuter, men varje gång som jag har försökt att logga in har det hela tiden stått: ’Välkommen Åke Nilsson’. Jag heter ju för fan inte Åke, och jag tror inte heller att denna Åke Nilsson vill att jag ska posta mina inlägg i hans blogg. Det hade ju varit för dråpligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.