Om Josefin

Om en härlig lördag och en hemsk söndag

Hej, hej.

Oj, vad jag bölade i kyrkan i går. Min kusin Maria och hennes Erik överraskade nämligen alla (och då menar jag alla, inte ens Marias tvillingsyster Elin kände till något) genom att gifta sig innan lille Tindur skulle döpas. Det var väldigt högtidligt och vackert. Efteråt fikade vi i Frälsningsarméns lokaler och jag hade roligt åt morsan som gick omkring med Tindur och nöp i hans härliga bebislår (hon har erkänt att hon är besatt av tjocka och gosiga sådana).

Hade ont i halsen redan i går morse när jag vaknade, men ignorerade detta och pallrade mig alltså både till kyrkan samt senare på kvällen även ut på galej. Lovisa, Höken, Gustaf och Gustafs helt sjukt trevliga flickvän Jannike kom och plockade upp mig vid OK/Q8 och sedan åkte vi till Droskan för att äta billig buffé och dricka ett par öl. Därefter bar det av till bowlinghallen för ytterligare ett par öl och så lite bowling (jag spelade helt värdelöst, men det gör inte så mycket). När vi kände oss färdiga med det åkte vi först till Pipes och sedan till O’learys och sedan tillbaka till Pipes igen. Tack vare att Lovisa var vår designated driver fick jag även åka bil hela vägen hem. En riktig tåpp’n-lördag var det och jag hade så sjukt roligt.

Min söndag har dock varit hemsk. Inte för att jag varit bakis, men för att jag vaknade i morse och upptäckte att jag typ inte kan svälja längre. Har så sjukt ont i halsen och öronen och har dessutom lite feber och ska därför gå och lägga mig snart så att jag får många timmars sömn och kanske mår bättre i morgon när jag ska på jobbet. Mår jag lika jävligt i morgon bitti som jag gör nu vet jag dock inte riktigt vad jag ska ta mig till.

2 kommentarer

  1. bbb

    Synd att du åkt på skit i halsen men så härligt med bröllopet, sånt där tycker jag om. Kan berätta en del crazy saker om såna där roligheter 😉
    Krya på dig! Dr Vögels Echinaforce hjälper i alla väder.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.