Om Josefin

Om en jäkla gök

Häj!

Känner mig lite lätt bekymrad efter kvällens tantlur, eftersom villkoret att jag skulle få unna mig den var att jag sedan skulle diska och skriva en slags ledare till tematidningen om välfärd som vi just nu håller på med i skolan. Jag har inte gjort någonting alls mer än att slita mitt hår på grund av den där texten (kan verkligen inte komma på något, det står helt still) och titta på televisionsapparaten. Jo, jag kokade två ägg också för att äta till frukost i morgon bitti, men råkade äta upp dem på en gång i stället.

Min lördag blev helt fantastisk, och här kommer en beskrivning av den ba sådär rätt upp och ner:

Beckers flytt var färdig på två timmar och efteråt firade vi att vi är amäjsing genom att dela på de största pizzorna jag sett i hela mitt liv.

Några timmar senare blev jag och Hanna hämtade av Lovisa i hennes bil Carina. Under en blixtvisit till Ica Maxi hamnade Carina i koma en stund och i klänning och klackar fick jag och Hanna knuffa igång henne igen innan vi kunde brassa vidare hem till Lovisa i Mellansvartbäck där det vankades paltmiddag. Det var så gott och jag blev så mätt att jag fick andningssvårigheter och var tvungen att gå femton varv runt köksön för att klumpen i magen skulle sjunka ner lite.

Kvart över åtta, och försenad till min egen förfest, ramlade jag in i trapphuset hemma där Bibi, Becker, Sandra och Camilla redan väntade. Vi firade återigen Beckers flytt, men nu genom att dricka alkohol och skråla till Madonna. Efter ett tag kom min nyinflyttade snygga och trevliga granne och ringde på och bjöd över oss till henne och hennes killes fest i lägenheten mittemot min. Väldigt kul att gå på fest någon annanstans, tyckte vi! Sedan drog vi på Schlagerklubben där man aldrig känner en käft och fuldansade, var helt kokobäng och hade världens roligaste utekväll. Den här göken hade förresten så roligt att hon vägrade gå hem när hennes kompisar skulle göra det, och stannade i stället kvar helt själv i tjugo minuter och dansade till typ Carola och all annan dynga som spelades. Men kul var det.

 

Och så var det med det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.