Om Josefin

Om att få kommentarer

Hej, hej.

Tidigare i eftermiddag när jag vaknade och kollade kommentarer så hade någon skrivit att jag är dum i huvudet. Nu är den kommentaren borta, och jag vill göra klart för alla att det inte är jag som har bett om att få den borttagen. Det kommer ju inte som någon nyhet direkt att det finns folk som tycker att jag är dum i huvudet, och jag har liksom hunnit vänja mig vid det. Bara ni inte ger mig stryk när jag är ute på krogen eller något så är det lugnt för mig. Jag tycker faktiskt att det är töntigt om man själv väljer att sålla bland kommentarer, men är det VK som rensar så förstår jag det. Vill ni säga att ni ogillar mig så får ni allt uttrycka er lite bättre.

Ikväll ska jag hem till Becker och äta ost och kex och kolla på när mina kamrater dricker vin. Själv ska jag köra bil, och så måste jag upp i hyfsad tid i morgon bitti och skriva. Nu ska jag hjälpa mor med maten så fort hon slutat frusta som ett otäckt monster på grund av dagens I-landsproblem. Hon är arg för att hon inte hittar "pärskalaren".

3 kommentarer

  1. bbb

    Jag hoppas du inte tar illa vid dig av mina kommentarer. Du svarar sällan på dem men de får ju iaf vara kvar vilket jag ser som positivt 😀

  2. Josefin

    Hehe, du vet att jag älskar dig, sir bbb. Enda anledningen att jag sällan svarar är för att jag är en person som skjuter upp allt till morgondagen, men jag uppskattar verkligen dina kommentarer, och det var en väldigt fin alla hjärtans dag-dikt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.