Om Josefin

Morgontrött brud

Hej, hej.

Jag skulle vilja ha en jävligt snygg skinnjacka. Har fri tillgång till en skitsnygg sjuttiotalsjacka som morsan hade när hon var en raggarbilsåkande kommunist i näbbstövlar, men på den är dragkedjan sönder. Tråkigt, tråkigt. Skulle verkligen behöva fylla ut min garderob i övrigt också, och som tur är ska jag på stan med Ylva idag och spendera cash på just det. Någon skinnjacka lär det dock inte bli.

Försov mig i morse och kom fyrtio minuter för sent, vilket jag försökte gottgöra genom att bara ha lunch i tjugofem minuter. Anledningen att jag blev så sen var:
1. Jag försov mig, of course, och vaknade när jag egentligen skulle ha varit på jobbet sedan tio minuter tillbaka.
2. Jag kunde inte hitta några rena kläder att ha på mig. Det slutade med att jag drog på mig en klänning som får mig att se gravid ut och som dessutom luktar ingrodd svett. Jag är en hygienisk person, varför ska då just den här klänningen lukta jordnötssmör? Jag håller armarna utmed sidorna tills jag har tvättat, alternativt köpt nya kläder.
3. Vägarbeten. Seriöst, vägarna är steniga och gropiga överallt där jag ska köra (vilket egentligen mest gör mig nervös och får mig att inse att jag ska plocka fram körkortsteoriboken igen). Värst är det på Östra Kyrkogatan och här borta vid VK. Tur att man åtminstone har lite hett kött utmed vägkanterna att dregla över som gör att man inte blir mer irriterad. Ni är så duktiga och snygga, alla vägarbetsmänniskor!

Nu slutar jag snart.

Med vänlig hälsning,
Josefin Isaksson – det sexistiska svinet.
Privatmarknad, VK.

En kommentar

  1. stickan

    tips det finns en duktig körsnär eller vad det nu heter ja en som syr i skinn på griisbacka tror jag det var hon har lagat en skinn jacka till mig till rätt pris.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.