LCHF 5 dagar

Ja nu har jag då ätit LCHF i 5 dagar.. inne på 6:e dagen nu..
Det har gått rätt bra den här gången tycker jag. Har inte haft så mkt sockersug. Första 2-3 dagarna så var suget gode stort men inte plågsamt men nu är det nästan borta. Det är så lätt att hålla sockersuget i shack när man får äta så mkt annan god mat =)
Nu kommer jag ihåg att vecka 2 var absolut värst förra gången, men från vecka 3 så gick allting på räls sist jag körde.. så om det mönster innfinner sig denna gång också så är det nästa vecka som kommer blir ruggigt jobbig.. Iaf jag vägde 106 när jag startade.. nu väger jag 104 men dom 2 kilona är ju bara förlorad vätska.

Men viktminskningen kom efter ungefär 1 månad sist jag körde men sen rasade det flera kilon i veckan. Denna gång har jag iofs ingen brådska.. Jag vet att det funkar och att det kommer, det är ju inte mest för vikten jag gör det utan för alla andra positiva hälsoapsekter som jag kände av sist och så att man får äta sig mätt på god mat varje dag utan att vara orolig för hälsan. Det är ju det bästa tycker jag =)

Man håller sig mätt sjuuukt länge på LCHF kost.. Jag äter två gånger per dag och är nöjd med det, är mätt därimellan =) När man äter LCHF äter man när man är hungrig och tills man blir mätt. Man behöver inte tänka på att äta var 3:e timme eller några sådana grejjer utan är man mätt i 8 timmar så ja då klarar man sig i 8 timmar =)

Grillade i Måndags med min gode vän Ali. Mycket trevlig kväll. Han blev imponerad av LCHF kosten och tyckte nog det var godare med LCHF grillning än att ha kolhydrater till. =)

Detta har jag ätit,om jag kommer ihåg rätt

Lördag frukost: Ägg och bacon
Lördag middag: Avocado, kokt ägg, räkor och majonäs.

Söndag Lunch: Kassler-, gurk- och oststavar med Beasås
Söndag middag: Baconinlindad fläskfile fylld med ädelost med gräddsås. Sallad med Fetaost och oliver.

Måndag Lunch: Avocado, kokt ägg, räkor och majonäs.
Måndag middag: Grillad fläskfile med hemmagjord fetaoströra, och haloumigratäng, sallad med avocado och oliver.

Tisdag Lunch: Kassler-, avocado- och oststavar med fetaostkräm från måndagen.
Tisdag middag: Laxlåda. Brocoli och rökt lax, grädde, västerbottensost och ägg, i en ugnsform, blir lite som en omelett. Sallad.

Onsdag Lunch: Omelett med grädde, bacon, kassler och parmesanost. Sallad med fetaost.
Onsdag middag: Samma som lunch.

Mycket god mat och som sagt mättande, har klarat mig på dessa två mål mat =)

IMG_5027

Laxlåda

IMG_5025

Ost, avocado och gurkstavar med fetaoströra

IMG_5021

Grillat med haloumigratäng, fetaostkräm och sallad

IMG_5020

Ädelostfylld, baconinlindad fläskfile med grädde, fetaostsallad.