90 grader kallsvettig

Vaknade imorse av att min telefon ringde. Jag var lite sådär halvvaken, hade just släppt ut katterna, men ändå blir jag lite panikig när telefonen ringer så tidigt. Det är ju nästan aldrig någon som ringer mig överhuvudtaget. Det var inget allvarligt så ingen fara på taket, tack och lov!

Var på jobbet när min väckarklocka ringde, kändes lite konstigt. Dock är det egentligen rätt skönt att kliva upp tidigare än man är van. Tänk va mycket längre dag man får och vad mycket mer man hinner!

Satt igår och kikade på läppstift, det jag köpte här sist var ju katastrofalt dåligt. Ingen färg, bara som ett vanligt lypsyl typ, fast för 60 kr. Inte värt för 5 öre. Jag har mobilbloggat en bild tidigare, men den kom inte med. Jippi för blogg.vk.se. Nu har jag iallafall spanat in ett läppstift som är rosa. Jag blir typ skraj när jag tänker på det, men jag tror ändå det kan vara fint… när man har vant sig. Så det ska jag köpa. Dock verkar jag inte kunna betala med kort över internet eftersom jag inte har dosan med mig. Wellwell…

Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.