Haveri

Hade lite problem med bilen imorse. Perfekt start efter en fantastisk helg.

Fredagen började bra med tidig helg, slutade redan kl 11. Åkte till Rfors och inhandlade nödvändigheter för att sedan bege mig hemåt för att småplocka och städa lite. Slutade abrupt när dammsugarn plötsligt strejkade. Gick inte starta, kändes som självaste knappen gått sönder. Nåväl, skulle haft en ny ändå… men rätt jobbigt när man har ett il.

Lördagen började ju lite sådär med kraftigt illamående som höll i ändra till kvällen. Klädde på mig en stund för att åka till kyrkogården, men sedan pyjamasläge igen resten av kvällen. Ställde in med middagsgästerna som vi hade bokat upp. Tillbringade kvällen i soffan, såg massa Vänner och lite Criminal minds. Somnade på soffan tidigt och vaknade vid 3-4 tiden. 

Söndagen var lite i samma anda, R jobbade så jag var hemma själv mest hela dagen. Hade planer på att åka till Bygdeå och hälsa på m & p, men det tog stop bara.

Och sedan imorse, gick ut och startade bilen, skrapade rutorna och när jag skulle fara så fick jag såklart motorstopp. Jaja, det är väl bara att starta om… eller inte. Bilskrället startade inte någe mer. Ringde hem gubben för support, inte ens han fick igång den. Så det blev bogsering till Petterssons för genomkoll eftersom han egentligen inte hade tid att vara hemma och se över vad som var fel.

Domen har nu kommit; Slut diesel.
Visste inte om jag skulle skratta eller gråta först. Hur fan gick det till?! Jo, det visade sig att bränslemätarn(givaren) var kaputt. Det var alltså bara att tacka och bocka att jag ens tog mig hem från jobbet i fredags.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.