Dammsugers

Vi var till Umeå igår, NetonNet, for bara in för att köpa oss en snabeldrake. Det var väl kanske inte det roligaste inköpet den här månaden, men vad gör man när den andra strejkar? Hade inte dammsugat på nästan 2 veckor. Den nya är jättefin och blå. Den fanns i rött också, men hur kul är det då? Såå, när vi väl kom hem så vare bara att packa upp och dra runt den där. Det är fortfarande inte roligt att dammsuga, men fan så mycket roligare när den faktiskt suger upp skiten.

Provade även på att dammsuga av möbler och mattor, bara för att testa om det skulle gå. Tidigare har vi måstat ta ergorapidon för att det ens ska ge någonting… men bannemig att den nya sugaren var bättre ändå! Skönt att inte måsta byta mitt i alltihopa.

Sen har vi även satt upp 50” i sovrummet. Den har ju som bara stått och skräpat och samlat damm i hallen. Så då är den borta också. Guuud så skönt, skulle bara haft en till dvdspelare så man kunde använda den. Men, det får bli ett senare huvudbry tänker jag. Så nu kanske vi skulle kunna spackla och tapetsera i hallen… eller näää. Det är ju så himla fint som det är nu med spånskiva och skruvskallar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.