Silly season…

…är igång, men det har inte hänt jättemycket ännu så länge. Jag har tänkt ett tag att jag ska skriva något lite längre inlägg om vad som är klart i nuläget och lite om några rykten som florerar på innebandysajter och Twitter. Det kommer dock att dröja ett tag till.

 

Några anmärkningar måste jag ge dock:

Martin Tokos har lämnat Dalen och kommer att spela i Falun nästa säsong. (-)

Johan Eriksson har skrivit på för en fortsättning i Dalen. (+)

Simon Flühman ansluter från Grünenmatt i Schweiz. (+)

Alexander Bodén slutar. (-)

Martin Stolt slutar och spelar i stället i Visby nästa säsong. (-)

 

Kommenterar inte alla rykten, men har några jag tycker känns särskilt intressanta:

Det har spridits en del rykten om att Jim Johansson ska lämna Dalen. Vad jag förstått har han dock viftat bort sådana rykten i en VK-artikel. Jag tror personligen att Dalen håller hårt om Johansson, och han har verkat trivas bra i laget. Förhoppningsvis är det bara rykten.

Ett annat rykte som är Umeå-relaterat på herrsidan är det om Emil Johansson, backen i Falun som ”jagas” av Team Thorengruppen (TTG). Utan tvekan en av de bästa backarna i världen. En spelare som jag blivit allt mer imponerad över de senaste två säsongerna. Lyckas nykomlingen TTG locka till sig Emil Johansson blir jag otroligt imponerad, och förvånad.

 

Jag trodde ett tag att Dalen eventuellt skulle försöka locka till sig backen Anton Eriksson från Granlo också. Inte för att jag hört några rykten om detta, men det är en duktig back och Dalen kan behöva en back eller två till i uppsättningen. Anton Eriksson har dock skrivit på för Pixbo tillsammans med Max Wahlgren och Adam Persson.

 

Även på damsidan verkar Dalen jobba på att spetsa till laget. Målvakten Erika Johansson från Huddinge har skrivit på för Dalen och det går lite rykten om att laget har lite överraskningar på gång. Spännande! Och visst kan det behövas något extra om laget ska ta sig till slutspel nästkommande säsong.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.