Lukas Harnesk förlänger med Dalen

Ni har väl inte missat att Dalen meddelat att backen Lukas Harnesk skrivit på för ytterligare fyra säsonger? http://www.ibkdalen.se/?n=1165

För de läsare som mot förmodan inte har så bra koll på just Dalen och vem Lukas Harnesk är så är det samma spelare som blev lite kändis under föregående säsong när han lade ut en nakenbild på sig själv för att fira första målet i svenska superligan. Skämtsamt skulle man kunna säga att det är fråga om en kille som bjuder på sig själv…

Det stämmer dock även bra in på den spelstil Lukas Harnesk bidrar med på spelplanen. Slingrandes som en kvick orm täcker han skott tveklöst (om denna beskrivning känns främmande måste du titta närmare på hans defensiva spelstil) och går in i duellerna längs sargen med full fart och kraft. Inte för inte har publiken fått dra hårt efter andan när Harnesk flugit över sargen efter tuffa smällar – för att sedan resa sig igen till synes oskadd. Puh, men var försiktig där ute!

Mycket glädjande besked att Lukas blir kvar i Dalen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.