Är Dalen ett skönt gäng?

För andra innebandynördar känns det igen från podcasten Innebandysurr som drivs av Jesper Gribe och Albin Skur där det bland annat surrats om ”sköna gäng” inom innebandyn.

Dalen har nämnts i podden som ett oskönt gäng, men de har nu efter viss övertalning från Dalens Mattias Ljunggren möjligen börjat överväga om inte ”skottäckarna” i Umeå ändå är ett skönt gäng. Det sistnämnda beror på att Ljunggren swishat över pengar till fika till podden och att han sagt något i stil med att Dalen är ett skönt gäng och att Gribe och Skur är välkomna till Umeå på hemmagjord palt och riktigt kokkaffe.

Fantastiskt roligt förstås! Skur och Gribe är väldigt underhållande och det blir ju inte heller sämre av att spelare, tränare och andra gästspelar också.

Så, har du som läser inte lyssnat på den ännu, in och lyssna på Innebandysurr!

Finns bland annat på http://ibnytt.se/2016/09/19/ibsurr-med-skur-gribe/ och @innebandysurr på twitter.

 

Dalen möter AIK

Äntligen vankas det innebandy igen! Jag har inte så mycket försnack inför kvällens match där Dalen möter AIK i Solnahallen, men visst ska det bli oerhört spännande att se hur fartglada AIK 2.0 som bjuder på målrika matcher tar sig an defensivspecialisterna Dalen.

Spelar det ökända parkettgolvet in tror ni? Fortsätter Dalen briljera på bortaplan?

Matchen börjar klockan 19.00 ikväll och vi som inte kan se den på plats följer den förstås från SSL-Play.

 

Framtidsplaner

Vågar mig inte på att utlova något ytterligare inlägg redan ikväll, det har varit lite för mycket jobb och tidiga morgnar under veckan, men det kommer.

Och på tal om inlägg, jag har några inlägg på gång, bland annat för att behandla lite ämnen jag själv finner intressant och som möjligen inte är så centrerade kring just Dalen. Förhoppningsvis tycker ni som läser ändå att det är intressant läsning!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.