IBNorrland: Avsnitt 2 nu uppe på Soundcloud

Det visade sig att det finns intresse där ute för en innebandypodcast med lite extra fokus på innebandy i norr och runt Umeåtrakterna, så jag och Maria bestämde oss för att fortsätta prata innebandy i vår podcast vi valt att kalla IBNorrland.

Vi har nu spelat in och lagt upp avsnitt 2 där vi pratar om veckans innebandy där vi bland annat går in lite närmare på Team Thorengruppens nuvarande situation i svenska superligan, vi pratar om både IBK och IBF Dalens matcher från veckan som varit och vi har valt ut ett lag i norrland som vi kikat lite närmare på – vilket lag vi valt, det kan ni lyssna närmare på i avsnittet, men jag kan avslöja att laget är med i allsvenskan norra på herrsidan.

Ni hittar poddavsnittet på Soundcloud där ni antingen söker på IBNorrland eller klickar nedanstående länk:

https://soundcloud.com/user-779497347/avsnitt-2

2 kommentarer

 1. anonym

  Roligt att ni snackar om andra lag och så! Men kan tycka det vore roligare om ni skulle snacka mer om Dalen, först och främst om deras elit lag men ändå ganska mycket om IBF, kan även tipsa om att IBF damernas matcher sänds på DalenTV på youtube om det är så att ni missar dom men ändå vill se! Sen är dom ganska bra på att lägga upp intervjuer iallafall på senaste tiden, som är ganska intressanta att se! Men bra podd avsnitt:)

  • Anthony Sundström (inläggsförfattare)

   Hej!
   Stort tack för din feedback! I ärlighetens namn skulle vi nog kunna prata Dalen hela avsnitten om vi inte medvetet försökte hålla tillbaka lite, men jag tror att det kanske märks ändå 🙂

   Redan från början var tanken med bloggen och nu även med podden att försöka bidra på något sätt med uppmärksamhet till Dalen, eftersom det varit ganska dåligt med den varan i innebandymedier de senaste åren, men även att försöka uppmärksamma innebandyn i norr. Det är lite för dåligt med uppmärksamhet överlag kring våra duktiga innebandyföreningar här i norr och det hjälper nog inte att allsvenskan södra hypas upp till ”lilla SSL”… 🙂

   Vi kommer dock fortsätta prata en hel del om Dalens lag framöver, både IBK och IBF, så håll gärna utkik efter kommande avsnitt! Och tack för tipset gällande DalenTV! Vi såg intervjun senast med Maja Marklund, Samantha Khoo och Simon Stålberg, mycket bra och förhoppningsvis görs det mer sådant framöver!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.