Bloggen byter adress – uppdatera era bokmärken!

Bloggen byter adress – uppdatera era bokmärken!

Jag fick för en tid sedan frågan om jag skulle vilja flytta över bloggen från den aktuella adressen till Dalens hemsida för att bli gästbloggare för Dalen – ett erbjudande jag tackat ja till. Ni behöver dock inte vara oroliga, det kommer inte innebära några förändringar alls vad gäller innehållet i mina inlägg, eller några begränsningar över hur jag får uttrycka mig i mina inlägg: jag har fortsatt fria tyglar!

 

För den som är intresserad av att ta del av gamla inlägg kommer den gamla bloggen fortsätta ligga uppe på http://blogg.vk.se/kampadalen/ men jag ber er att uppdatera era bokmärken till bloggens nya adress som alltså är http://www.ibkdalen.se/kampadalen.

 

Jag hoppas att ni kommer fortsätta följa bloggen i dess nya inramning och att ni fortsätter tycka till och lämna feedback!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.