RADIO FÖR KORTVÄXTA

YES ! Det är vi som inte är så lång !

 

Japp …

Under veckan pratade jag med Thomas Järvheden på "Hallå P3" självklart ville jag veta om det verkligen kan vara så att alla "Stå Uppare" i Sverige verkligen är så bra polare som det vaerkar vara.

Det känns lite som en PR-pryl att alla skulle vara så bra vänner och ha det så förbannat trevligt ihop,kan det verkligen vara så ?

Det borde väl vara så att även inom "Humor Sverige" finns det en viss Jantelag eller kan det vara så att denna grupp är helt befriad från den typen av kännslor.

Som svar på min fråga så berättade Thomas politiskt korrekt att det flesta är mycket bra vänner och att stora delar av humoreliten känner varandra, kanske ett lite tråkigt svar men ok, är det så så är det så !

Men min inbjudan att vara med som Gästartist hos oss på RADIO FÖR KORTVÄXTA står såklart fast och vem skulle kunna motstå ett erbjudande som det ?

Men helt klart måste det nu hända grejer i Humor Sverige, jag måste såklart slå mig in på något sätt om inte annat för att skapa lite dålig stämning och få lite att skiva om för media, en bra idé !!

Så missa nu inte vår "Web Karaoke Sändning" från Mjösjöby under kvällen !!!

 

Ulf Kämpeback

www.garderob.nu

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.