POLISEN & ÖVERVÅLD !

 

Under Hallå P3 ….

Idag så pratade man om vaför polisen i Sverige så sällan blir granskade när det gäller anmälan om övervåld och annat som Polisen kan ha orsakat.

Självklart så kunde jag inte låta bli och ringa in till programet och berätta min åsikt.

Först måste jag säga att jag förstår Polisen när det gäller vissa delar av Sverige, där det hela tiden blir bråk, stök och otrevliga ord mot Polisen, att dessa Poliser ibland blir förbannad är ju bara mänskligt.

Men det finns ju också "rötägg" även hos Polisen, dessa personer tror jag att man lätt skulle komma åt genom att göra dopingtester lite nu & då, på Polishögskolan & sedan bland Poliser i tjänst.

Varför skulle en "Galen Jätte Polis" inte kunna stoppa i sig prepparat för att bli större och starkare ?

Jag säger inte på något sätt att ALLA Poliser i Sverige använder steroider, men det finns och borde inte få finnas, eftersom det troligen har svårare att styra sina känslor och kan ta i "lite för mycket" ibland.

Men det kan ju vara så att jag har helt fel igen och att det inte finns och har aldrig någonsin funnits en Polis som använt uppbyggande prepparat.

Men överlag så gör Polisen ett bra jobb, men ni Poliser behöver ju inte vara så sur jämt, man kan ju nästan tro att det är jag själv när jag är hungrig, inte bra !!

Ha nu en bra kväll & krama en Polis !

Ulf Kämpeback

www.garderob.nu

    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.