Gert Karlssons

Vad är fritt att yttra? Utan friheten att förolämpa, upphör frihet att yttra, att existera. ~ Salman Rushdie. . .Friheten i att yttra är meningslös om den inte tolererar det tal vi hatar. ~ Henry Hyde. Demokratins första, enda och sista postulat är att yttra fritt utan fruktan. ~ Gert Karlsson.

Utan rubrik

NUS, hälsocentraler, affärer, apotek och resecentrum med flera platser ….

Om det nu är så att vi alla tar ansvar för att inte sprida coronaviruset i vår omgivning, varför har jag inte på en veckas tid sett EN ENDA människa, ung eller gammal; som har ansiktsmask, handskar eller skyddar sig på annat sätt.
Varför förstår inte människor att de, förutom sig själva, försätter andra i risk. Inte ens på NUS har jag sett mer än någon enstaka mask (eller halsduk) vare sig i centralhallen eller på ortopeden, reumatologen eller kardiologen under förra veckan. Vare sig läkare, vårdpersonal eller andra .. (Och inte denna vecka heller.)
Är livet i Sverige så hopplöst att det inte spelar någon roll längre om man finns kvar ett tag till, eller vill man med hjälp av andra försvinna för gott.?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.