Anläggning

Nu har anläggningen av mitt växthus äntligen satt fart. Vi hade turen att få låna en minigrävare över helgen och Jocke satte igång genast på fredag eftermiddag när han kom hem med den.

Jag hade ju valt ut en plats som jag tyckte skulle bli toppen. Nära till min örtagård och ett bra utgångsläge med relativt plan yta. Men otur som man man har, så uppstod det lite problem. En megastor sten, eller klippblock snarare låg där nere och hur Jocke än försökte få upp den, så rubbade den sig inte.

Typsikt !!

Vi bestämde oss för att flytta växthuset några meter närmare vårt bostadeshus, för jag vågar inte chansa på att den stora stenen ligger stilla under växthuset. Den kommer istället att ligga under uteplatsen som ska vara runt om växthuset.

Vi åkte också till Nordmaling och köpte markisolering. Tråkiga pengar att lägga ut, men det blir kanon sedan. Jag vill ju helst lägga pengar PÅ ytan, på det som man kan se.

Jag fick också alla mina vinbär och krusbärsbuskar sålda och de är hämtade av 2 barnfamiljer. Det känns bra, så slapp jag kasta dem. Jag kände inte för att börja med att gräva ner dem också. Tiden räcker inte till allt. Nu vet jag att de gamla buskarna får leva vidare och jag hoppas att de kommer att etablera sig bra på sina nya gårdar.

Min käre man **Joakim** har slitit i grävaren hela dagen och krattat och gått an under kvällen. Jag tycker han är superduktig på att fixa fint med grävaren och jag är så glad att jag har honom.

Puss på dig gubben om du läser detta. Tack för att du vill göra detta för oss.

Vi fick också lite extra grävhjälp under dagen.

Världens goaste lilla grävare

 

mammas "little green garderner"

Etiketter: , , , ,

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.