Studentbal

Min äldsta dotter Josefin är just nu på studentbal tillsammans med pojkvännen Johannes. Jag lägger ut några bilder för de var så fina när jag skjutsade in dem i eftermiddag. Tyvärr såg jag inte så mycket av dem när de skulle gå på röda mattan, men de gjorde entré i den största bilen i varje fall – Brandbil från flygplatsens brandkår, med pappa Per som chaufför. Hoppas kvällen blir lyckad och jag ska försöka sova en stund innan det är dags för hämtning i natt.

 

Finaste Josefin

 

Sötaste tjejen

 

Finaste paret

Etiketter: ,

En kommentar

  1. Margit

    Så trevligt att titta in i Din blogg..och få se ett av mina barnbarn..Jag är ju farmor till Johannes… Så fina dom är!!!!
    Är du med på facebook också…elller??? Även jag bloggar..vill u titt in..så är det…www.margitholm.blogg.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.