Kenneths tankar

Varför söndra när man själv inte kan……? Nerbantad version

Kul att se en Politiker i Vilhelmina agera som en rättskaffens man och vilja avslöja olägenheter bland andra politiker när man själv är dömd för skattebrott 😀

5 kommentarer

  1. keka (inläggsförfattare)

    Ser att han skriver att det kan bli en kostsam historia för Vilhelminas invånare, mellan 1,2 – 1,5 miljoner årligen. Kul för en redan ansträngd ekonomi i kommunen. Undrar om det är rättvisan som han kämpar för eller handlar allt om att smutskasta Socialdemokraterna i vanlig ordning, jag tror på det senaste.

  2. Calle

    Vadan denna personförföljelse? Varför skapa en egen blogg bara för att smutskasta en person? Kan du väl göra på facebook om du har det intresset, Är inte anhängare av personen ifråga men tycker att han förklarat skattebrottet men fick fel i rätten punkt slut. Tycker det är intressant att man skriver olika saker ex politik-hobby-nya händelser men att starta en blogg i ditt syfte är tämligen ointressant.

    • keka (inläggsförfattare)

      Personförföljelse? Kan kanske uppfattas så men jag har under åren fört diskussioner med denna man i olika sociala medel och när han efter inlandsbloggens försvinnande skapar en egen blogg där han censurerar bort en del av mina inlägg p.g.a att han inte klarar av när man är emot eller ifrågasätter honom så har jag ju inget annat val. Han har smutskastat sossarna i Vilhelmina så många gånger med rena rama hittepåfakta så jag tänkte att han kan få tillbaka lite av sin egen medicin 🙂 allt han gör är direkt kopplat till kommande val och inte av rättvisetänk. Jag släpper igenom din kommentar eftersom den gav konstruktiv kritik på ett respektfullt sätt, viktigt med det när det gäller anonyma kommentarer 😀 Jag kommer att ta till mig det du skriver och tänka till innan jag skriver nästa gång.

  3. Ronny Thellbro

    Hej Kenneth!
    Det är ett bra tag sedan jag var aktiv bloggare och då även följde andras bloggar. Vid den tiden gladde jag mig över det respektingivande agerande du visade när f.a. verbala övertramp skedde. Jag tar ibland del av inlägg och kommentarer och finner på denna plats din nystartade blogg. Jag kan också då se att dina inlägg skiftat en del i karaktär och innehåll som inte påminner om den forna Trötter. F.a. finner jag ett påstående diametralt stridande mot dina tidigare sanningskrävande påståenden i personfrågor. Du framför i detta inlägg ett påstående som absolut kräver saklighet med tanke på det belastande innehållet.Du påstår att en KD-politiker i Vma är ”dömd för skattebrott” och att denne bör ”förklara sina egna miljonförflyttningar”. Man anar vilken politiker du åsyftar, vilket också torde vara din avsikt. Ditt inlägg riktar oegentligheter belastande ”en KD-politiker” men berör i sin generalitet alla här förtroendevalda KD-are. Det är nu upp till dig Kenneth att förtydliga dig och belägga påståendet eller att nyansera dig. Eftersom det du påstår berör en kommunmedborgare och medmänniska är det väsentligt att det är sant. Dessutom bör försiktighet gälla i personliga och publicerade omdömen om enskilda personers privatliv. Dina inlägg må innehålla ovilja mot kristdemokrater men ska vara sakliga. Håller de inte det måttet är de fördomsfulla. Beskylls en medborgare för lagbrott och fällande dom finns ännu större skäl till saklighet. Om inte är de kränkande. Om nu denne politiker skulle vara dömd kan du väl knappas kräva att personen i fråga ytterligare ska ”ska redogöra för sina miljonförflyttningar” och ytterligare dömas av det ”publika domsskrået”. Är saken som du påstår torde åklagare och domare en gång ha förklarat i offentlig handling hur dessa ”miljonförflyttningar” gått till. Min förhoppning är således att du förtydligar dig och landar i rimlighet och omsorg om enskilda och grupper av medmänniskor.

    Ronny Thellbro

    • keka (inläggsförfattare)

      Ja du Ronny! Jag har bantad ner inlägget efter jag har funderat över dina ord. Men jag kan aldrig komma på en enda gång du har skrivit en kommentar över G J.s kommentarer och inlägg, han har under åren varit oerhört oförskämd och kommit med den ene anklagelsen efter den andre och då har jag inte sett det minsta intresse från dig att hämma dialogen, det har varit fakta som sedan visat sig vara felaktiga. Han har smutskastat sossar både på inlandsbloggen och Vks insändarsida utan ett enda ord från dig, med all respekt Ronny ta av dig skygglapparna och se vad din vapendragare vräker ur sig innan du kommer med pekpinnar till mig. 🙂
      Lev väl !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.