Kent Larsen, Lycksele

Expedition Robinson….tillbaka!

Tim LarsenKent,”Robinsonkent”deltagare i världens första ”Survivor”l997.

Snart är det dax för en ny Expedition Robinson såpa……
Föväntansfull, visst! Jag hoppas på spännande och intressanta kvällar framför TV´n 1967– jo så länge sedan är det, sedan Expedition Robinson tillkom första gången.
Programmet spreds sedan över hela världen, blev en succé och blev grunden till alla möjliga såpor. Jag har följt Robinson´s i Danmark, Norge och i USA, där serien fått sitt egentliga ursprungsnamn, ’Survivor’.
Hollyvood har erkänt såpaindustrin, efter mycket om och men, skådespelare har inte precis gillat att vanligt folk fick sådant utrymme i TV-rutan. Men ’Survivors’ programledare Jeff Propst fick en Emmy, vid senaste filmfestivalen.

2 kommentarer

  1. Björnen i grottan.

    Att som Centerpartist göra ”affärer” med sossar och att ha detta som levebröd kan inte vara någon större höjdare. Att som 73-åring vara tvungen till förnedrande behandling av S är ett dystert öde. Pension bygger på hur mycket man tjänat och deklarerat för. Tyvärr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.