Kent Larsen, Lycksele

Robinsonäventyret 2009—äntligen igång.

Visst har jag väntat på programmet – löftena om spänning och strapatser har varit många….! Visst blev det en tuff inledning, strapatser som inte ger poäng men är påfrestande för deltagare.
Hur blev det då? Mogna kvinnan och äldst i gänget blev den första som lämnade plankan och därmed programmet …plankan var nog skakigt byggd eftersom kedjereaktionen blev så tydlig, som käglor föll dom – snabbt. Utröstad i första Ö-rådet blev Michel, svartsjuka? Avund? Taktik? Svek? Vad det än var, så fick han gå… men svinhugg går igen!

Av tittarna fick programmet tummen ner……precis som fösta Robinson -97. Ingen ville se det, skådespelare, kulturarbetare, fackförbund, kvällstidningarna, journalister på rad…alla stampade i golvet och skrek ’Stoppa skiten’. Likväl blev det en succé!
Låt oss ge nya Robinson en chans,låt oss följa några program med goda förhoppningar, kanske blir det trots allt bättre än någonsin. Men tuffare än första Robinson? Nä det blir det inte,
varför?? Deltagare, producent, programledare, tekniskt personal ja allihopa, hade-97 ingen susning om programmets slutresultat….
Nu vet varje deltagare. vad som kan förväntas i ett tufft klimat, dom hade en möjlighet att förbereda sig, mot den bakgrunden är jag förvånad över valet av personlig sak,
en kudde!! En burk snus! En kortlek! Vad är det för överlevare ?

Vi som bor i norr låt oss hålla tummarna för Beatrice i Arvidsjaur och Ranjit i Umeå… Och inte minst för LINDA!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.