Kent Larsen, Lycksele

dansa hem spelet….

Visst är det roligt få följa Rabih på hans nya TV-äventyr.Han har  modet   ställa upp i en svår och  populär danstävling,oaktad tidigare erfarenhet av dans och med kort varsel ger han sig in i leken…vi kan bara hålla tummarna att det går bra för honom,nästa vecka har han haft samma förutsättningar som övriga deltagare,då  blir det upp till bevis,-då räcker det  inte att  le ! Skall man gå efter första programmet så lär det bli Willy som åker ut först,men visst var han en kul optimist med förmåga att ta kritiken med en stor portion humor…..

Efter fredag kommer lördag och därmed Expedition Robinson som lyckats tappa tittare i stor mängd,inte minst på grund av  programmets nya upplägg,— örådet har ingen funktion längre ,det som tidigare var en spännande höjdpunkt, är nu utan betydelse när den utröstade ändå blir kvar i programmet….Underhållningsvärdet , spänningen  och" rent spel" har sjunkit till en mycket låg nivå.

Paulo Roberto har dock klarat sig bra som programledare,var lite orolig att han skulle ta mycket plats,ja,mycket egen plats,i programmet, och uppträda som en domptör, men än så länge ger jag honom  godkännt,fast han  bryr sig  inte ett dugg om vad jag tycker…..

I övrigt tycker jag programmet är något fattigt,man får följa tävlingarna, som varit bra, sedan får man se delt. ligga och sola på stranden eller   i sitta och prata skit om varann ,allt varvat med en och annan helikopterbild av en mycket vacker natur…

Nåja,det kommer ett nytt avsnitt nästa lördag,jag vill så gärna tro att spänning och dramatik återvänder till  Agwe och Brise som visst drabbats av hemlängtan….

 

 

 

 

 

 

 

5 kommentarer

 1. The observer

  Mycket snack och analyser om/av TV-program. Du sitter som vice ordförande i servicenämnden. Hög tid att du deklarerar dina synpunkter gällande de politiska frågorna i Lycksele. Du tror väl inte att dina politiska uppdrag inte är uppmärksammade. Skulle kunna tipsa dig om viktiga politiska ställningstaganden där du blundat. Hoppas att du som ålderspensionär inte är ekonomiskt beroende av sossarna.

  Tyvärr verkar det som så. En analys av Centerns företrädare förefaller inte tåla dagsljus när anställningar, Wienerbrödstuggande och andra särintressen tydliggörs.

  Skämmes.

 2. kent larsen

  Skillnaden mellan oss tycks ligga i att jag alltid
  vågar vara ärlig och alltid sätta ut mitt namn !!!!

 3. The O.....

  En annan skillnad är även att du inte har något rykte som är värt att vara rädd om. Det är redan förstört. Som du vet går det inte att lugga en ”flintskallig”.

  Håll dig till sakfrågan även om du tycker det är jobbigt.

 4. Politiskt aktiv

  Kent verkar inte vilja förstå kritiken från synonymen observer. Men tyvärr har Centern blivit ett stödparti till S och som politiskt går deras ärenden. Larsen är inget undantag, men samtidigt finns det en förståelse för honom när man ser hur mycket han lyckats mjölka ut av kommunen genom åren. Så viss förståelse finns att man inte biter sig själv i svansen och börjar kritisera eller motarbeta S i servicenämnden. I dåliga tiden kan det vara bra att ha kvar denna mjölkkossa när kommunala pengar behövs till turistverksamheten Larsen bedriver.

 5. Peter

  Jag tycker du gör det riktigt bra Kent !
  Ja tycker du kan sträcka på dig! Den farligaste sjukan är SVARTsjukan som många runt om oss i Lycksele kommun har..!
  Jag tycker du är en bra karl !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.