Kent Larsen, Lycksele

Vindarna har viskat……

"Vindarna viskade våra namn"

Ett år har gått,ett år av sång med Pontarekören,ett år av oförglömliga upplevelser,men nu nalkas slutet för kören,om några veckor gör den  sitt sista framträdande,tillsammans med skaparen,Roger Pontare.Jag känns lite vemodigt men också   tacksamhet, för att jag fick förmånen vara med.!!

När jag var ung,vilket ju är  ett antal år, sedan,sjöng jag i "Karusellen" och på Folkets park arrangemang,sedan blev det sånglektioner i Gävle följd  av , Einar Ekbergs repertoar i kyrkor landet runt ,därefter blev det ingenting, förrän 3o år senare, med en plats i Pontarekören,och en helt ny upplevelse av sång.

I Tv har jag medverkat vid många,många tillfällen ,i den meningen  har jag inte upplevt nyhetens behag,men i kören mötte jag ,sångglädjen,samhörigheten,den ärliga varma  gränslösa vänskapen,omtanken om varann, på ett sätt jag aldrig upplevt tidigare,vi har blivet som en enda stor syskonfamilj,förmodligen kommer vi alla att sakna kören och varann ,när den nu  måste avvecklas.

Mitt i verkligheten känns det dock utormordentligt trevligt få göra ett avslut tillsammans med vår färgstarka sympatiska  Roger Pontare

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.