Kent Larsen, Lycksele

Graffitti,,,,,,

Miljöpartisten Krister Kletmalm är en flitig bloggare och ännu flitigare

att radera bort kommentarer han inte gillar-svagt att inte tåla kritik.Nu vurmar han än en gång för spridning av den s.k.konsten- graffitti ! och inte bara till tunneln utan helst överallt,kommunala fastigheter först,sedan privata.Otroligt fånigt tro fastighetsägare vill ha sina husväggar nedskräpade med graffitti.Vi har i servicenämnden föreslagit fullmäktige att på försök tillåta graffitti i tunneln.Nu skall vi sätta reglerna för försöket.Vi vet från andra ställen att tillåter man graffitti på ett ställe får det lätt en spridning till oönskade platser.Krister Kletmalm tycker väl det var väldigt lyckat när vårt nya tåg blev  nerkladdad med just-graffitti.alla får tycka som man vill, om den konstarten,jag tycker den är mera konstig än konst,jag tycker faktisk det är oönskat skit.

 

 

2 kommentarer

  1. Mr Cool

    Kent, kan bara instämma i dina synpunkter. Eftersom Krister raderar kritiska påståenden så behöver jag hjälp med att publicera en fråga till honom. Han påstår att graffitti är ”konst” och t.o.m. att det finns ett ekonomiskt värde i den vilket är svårfångat eftersom vi vanliga skattebetalare endast åsamkas kostnader och en förfulad miljö av den.

    Men om Krister har rätt så borde han kunna namnge åtmistone två av dessa sprejburkarnas Picasso och Matisse som är mest framstående i länet vars verk kan ge ekonomisk intäkt och som utgör föremål för beundran. Kan han sen ange plats så vi alla kan besöka underverket så är det en bonus (om det nu inte är ett tåg eller liknande). Kan han inte det så kan man lungt avfärda hans påståenden som rent nonsens. Han är ju dessutom tydligen arbetslös så en tjänst som klottersanerare inom kommunen torde väl ligga inom räckhåll.

  2. Aagnes

    Jag gillar dig Kent efter Expedition Robinson. Det var grejer de första åren när de sände dokusåpan på SVT. Det blev skit när TV3 och TV4 köpte upp programmet. Det var SVT:s grej och ingen annans.

    Jag tror personligen att Ola Melén skulle blivit en bättre segrare än Martin Melin – för Martin verkar vara jätte-B, med sin bok ”Coola Pappor” och att han är tillsammans med Camilla Läckberg. Ja, han verkar va en enda stor tönt som kändis som fortfarande jobbar som polis… Eller så skulle du ha vunnit, men du verkade inte särskilt omtyckt på ön verkade det som…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.