Kent Larsen, Lycksele

JULA-nära ögat….

Besökte Umeå i helgen och tog del av något ur KULTURNATTAS utbud,det fanns något för alla åldrar,mycket folk i rörelse och man kunde märka den positiva stämningen bland alla besökare.Ett av många trevliga inslag var sång av  damkören Snöflingorna,mycket sångglädje och mycket vackert , absolut värd att lyssna till.Jag vill gärna få tillfälle höra dom igen.

JULA  i Umeå är ett av mina favoritvaruhus ,här finns allt mellan himmel och jord,allt  man kan tänka sig som bör finnas på ett "gubbdagis",aldrig går man tomhänt därifrån oavsedd om det man köpt behövs eller inte.jag var  där i helgen,-igen  !  gick sakta omkring bland hyllorna med  verktyg , sökte en borr,plötsligt händer det som absolut inte får hända.Från hyllen högst upp,si så där 3-4 meter upp,föll  en tung sandlåda,den  landade med ett väldigt brak i golvet,en knapp meter från mig,en sekund senare och jag hade fått den över mig,blivit  skadad,kanske rent av ihjälslagen.Personalen hörde den våldsamma smällen och rusade till,  försökte förklara att sandlådan nog var lite ostadigt placerat högst upp,men tyckte jag skulle vara glad att den inte träffade mig -det behövde man absolut inte tala om,det säger ens sunda förnuft när man står där, omskakad med ökad puls.Kanske hade det varit på sin plats med ett annat bemötande och en annan kommentar.Med ett vet jag,jag kommer aldrig att vid besök hos JULA  vandra under deras höga hyllor,vilka alltid är fyllda med tunga maskiner och andra större föremål.

Halleluja-handla på Jula,men SE UPP.

 

 

En kommentar

  1. Emma

    Ja det lät ju verkligen inte bra. Olyckor kan ju dock tyvärr hända. Håller dock med om att det var tur att du inte fick den över dig… och kanske tycker att det inte alltid är så lätt för en ur personalen att veta vad denne ska säga till dig i en sådan situation eftersom ja antar att de inte är så vanligt så det är väl knappast något man har tränat in sig på. Uttryckte du det du tyckte eller for du hem och bloggade istället 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.