Kent Larsen, Lycksele

Märkligt förfarande…

Ibland förstår man ingenting.Ett barn,ett litet barn,bara 2 år gammal, skall utvisas  i förhoppning om att mamman skall ta sitt ansvar….måste man utvisa ?är det lösningen ?varför inte involvera fransk polis,hitta mamman,fråga henne hur hon vill ha det,ge henne hjälp om det behövs, men låt inte barnet bli ett utpressningsföremål -det är inte värdigt Sverige.

Islamister protesterar mot nidbilder och förtal av deras profet och människor dödas i vilda protestaktioner,det är märkligt att martyrskapet bara gäller,förhärligas och hyllas om någon är en fanatisk  självmordsbombare, och mördare,men om  islam blir ifragasatt ,då blir det strax fråga om skottpengar och dödsdom på konstnärer,skribenter och tecknare.Jag har ingen, eller i varje fall väldigt liten respekt ,för Islam,den dag då islams ledande imamer tar avstånd från självmordsbombare och terrorism,när dom förklarar att sånt skit inte är förenligt med islams lära, då skall jag börja tänka om,men  dom  tiger!då är det varken demonstrationer ,flaggbränning eller upphetsande tal.Om någon angriper islam i text,bild eller i konst, då blir det ett fruktansvärt liv,men om fanatiska islamister  i profetens namn dödar oskyldiga människor,barn.kvinnor och män då är det tyst-vilken katastrofal dubbelmoral,absolut inte värdigt vår tid………..

T.vå journalister,just frigivna och hemkomna från Etiopien,benådade av en regim i ett land  som fått enorma summor genom SIDA,nu har man stängt ner nätets uppgifter och info från och om Sverige,jag tycker helt enkelt ….dra in biståndet omgående…….!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.