Kent Larsen, Lycksele

Åkesson till Sibirien…..

Jimmy Åkesson och hans parti SD behandlas som ohyra,vare sig det gäller  torgmöten,besök på institutioner eller företag,även offentliga samhällsägda, så skall det protesteras,med burop,visslingar,eller våld.Jag förstår det inte.Tro nu inte jag försvarar SDs politik,nä,det klarar dom bäst själva.Jag vill stå upp för demokrati,yttrandefrihet,tryckfrihet,mänskliga rättigheter och frihet.Jag som alltid trott Sverige var ett föredöme när det gäller demokrati.Socialdemokraterna har ju sedan länge förordet och genomfört bidrag till demokratirörelser i avlägsna länder.Säga vad man vill men hundratusentals svenska medborgare har röstat in SD i riksdagen.Man behöver inte gilla partiets politik,men att stå upp för demokratiska rättigheter,det  bör alla göra.

Kommunisten Lars Ohly la grunden till denna otrevliga vuxenmobbing när han vägrade vara i samma rum,sminkrum,som Åkesson.Vänstern ger jag inte mycket för,i varje fall inte den med kommunistiskt förtecken,jag avskyr den helt enkelt,varför?Jo jag har erfarenhet ! Jag var en tid verksam i ett land bakom Järnridån,såg eländet,såg folks rädsla,hade inte trott, att min tid där skulle sluta med, att jag själv smugglades ut ur landet i ett kolsvart ankarkättingrum på en fraktbåt.Om vänstern fått som  den velat hade väl förmodligen hela SD fått flytta till Sibirien.

Än en gång,jag försvarar inte SDs politik,men jag vill stå upp för yttrandefrihet och demokrati.Vill jag absolut inte höra SDs politik vid ett torgmöte,behöver jag inte gå  dit,jag kan  gå nån annanstans eller stanna hemma.Vill jag inte se företrädare för SD i TV-rutan,byt kanal eller stäng av,det är hur enkelt som helst.Vuxenmobbing och demokrati kan inte gå hand i hand.

Jag tror behandlingen av SD gynnar partiet mer än deras åsikter övertyger.Jag tror många blir arga när ett folkvald parti inte får framföra sitt budskap.Jag tycker man skall lyssna,höra argumenten och kraftigt säga emot det man ogillar.Ett sådant betende väcker respekt inte fåniga skrikiga vänsterbeteenden eller en picknic på torget

Det finns säkert många som ogillar vad jag här framfört,men ingen kan ta ifrån mig egna upplevelser,jag har sett,jag har hört,jag har kännt och upplevt,jag har för länge sedan fått nog.

 

7 kommentarer

 1. "Dosan"

  Fel, fel och fel. Du har helt fel. Klart att man ska bemöta köttskallarna i SD genom en tydlig och högljudd markör. Att ha en ”sansad” debatt och liknande skit hör hemma i gubbarnas vardagsrum. Den demokrati som du påstår dig försvara och förespråka bereder gott om utrymme för högljudd, sund och hälsosam kritik.

  Vidare skulle vi alla tjäna mer på bra, sund socialistisk humanism. Mindre våldtäkter av korrupta borgare som forslar bort alla skattepengar till sina kompisar i storföretagen eller ordnar skattelättnade för rika. Alltid rött, alltid rätt. Det är fakta. Håller man inte med om det har man fel. Bort med blåa regeringar och inför istället sund kommunism. Att dina ”järnridåer” blev muterade till diktaturer har NOLL OCH INGENTING med verkligheten att göra. Kommunism kommer att befria oss även om högernollor som du inte förstår det. Gratis skola, gratis vård, frihet att leva våra liv utan kapitalismens förtryck! Det är riktig demokrati, human och solidarisk!

  • Johan

   Jisses vilken tirad…

   Inte undra på att kommunistpartierna i Sverige är en marginell företeelse. Bra så, det är där ni hör hemma. På marginalen.

   Ni måste bara se till att torgföra era vansinniga budskap på samma sätt så att folk även fortsättningsvis avhåller från att rösta på er.

 2. Michael

  Bra skrivet Kent, detta bör läsas av många i vårat samhälle.
  jag tycker också att skrikiga vänstergrupper ska respektera andras åsikter även om man har en annan åsikt själv. Att stå upp för sin sak och ta debatten hör till vanligt bondförnuft.

 3. RWR

  Starkt att stå upp för demokratin, Kent!

  Det är allt för många som hukar under dagens ”mediadiktatur”. När vänsterns våldsromantik har nyrenässans och dessutom äger media(i stor utsträckning) så hukar partier av alla de slag. Fegheten leder dock tyvärr enbart till starkare stöd för SD.

  För oss som vill få belyst och diskuterat invandring och migration inom nationalstaten med bibehållen välfärd men drar oss för en röst på SD är enda alternativet en blank röst.

  Lästips: Jan Tullberg, Låsningen

 4. Lisbeth

  Ett otroligt bra inlägg som borde läsas av många. SD är ju invalda av medborgare i Sverige. De människor som vänder ryggen till är för fega för att rakryggade stå upp och våga ta en debatt med SD. Jag tycker att de verkligen uppför sig på sandlådenivå och inte ens det…

 5. Sanningssägaren

  Starkt & bra skrivet Kent!
  Jag har samma åsikt, är inte SD (då jag synat vilka det egentligen är som styr partiet) men anser att de skall få yttra sig i ett demokratiskt samhälle. Endast genom yttrandefrihet och fri debatt kan man komma någonstans i ett samhälle.
  Det jag ser på TV, läser om i media, om hur Röda partier ”protesterar”, liknar Stalin, fascism och vuxenmobbning i synnerhet.
  Jag tror att det rödingarna är rädda för är att sanningen skall komma fram och låta vettigt… då är förtryck den enda lösningen anser de.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.