Kent Larsen, Lycksele

Flathet utan gräns…..

En kvinna vill gifta sig av kärlek,släkten säger nej till hennes val av make,hon vägrar överge sin kärlek och släkten dödar henne.

En kvinna vill gifta sig med en kristen man,själv har hon en muslimsk far men har själv  konverterat till den kristna kyrkan.Den muslimska domen är obarmhärtig,Ge henne 100 piskrapp,när hennes barn fyllt två år,häng henne.Varje nyhetssändning berättar om terrordåd världen runt, oskyldiga människor i tusental dödas av muslimska fanatiker.Unga afrikanska flickor rövas bort,tonåringar som med våld skall giftas med män ,dom inte ens vill titta på.Hedersmord har vi sett på nära håll.Ett 80-tal svenska män ger sig iväg till andra länder för att kriga,Jihad en himmelsk uppgift för fanatiker…går det snett kan man alltid ropa på svenska ambassadens hjälp….Listan kan göra lååååång.

Jag tänker speciellt på kvinnan ,som är dödsdömd för sin tro och sin kärleks skull.Nåja,-domen är överklagad,kaske väntar ett lindrigare straff.Men hon skall väl inte behöva straffas alls….???.Det är dax att sätta ner foten!Var finns  den kristna kyrkans protester?ärkebiskopars och Påvens fördömande????Svenska Kyrkan är inte mycket att hopppas på,den t.o.m.kan anställa imamer inom sin verksamhet !! Var finns alla muslimer som anser sig stå för kärlek till medmänniskan??var finns protesterna från alla muslimska imamer ?Var finns vår svenska regering ?Jag ropar VAR FINNS PROTESTERNA mot detta vansinne.Det finns politiker.toppolitiker och regeringschefer i andra länder som vågar höja sin röst mot islamsk fundamentalism.men i Sverige vågar visst ingen höja rösten,här lever och frodas flatheten

Tycker du som jag–”sätt ner foten och protestera”tryck då gärna på tummensymbolen,har du en negativ och avvikande mening skriv då gärna en kommentar jag lyssnar gärna på dina synpunkter………… 

 

 

2 kommentarer

 1. Johan

  Bra rutet! Det skall tydligen till en dansk för att någon skall våga höja rösten. 😉

  Vi svenskar är sanslöst flata i de flesta lägen. Vårt ”konsensustänkande” och konflikträdsla blir absurt i slutänden.

 2. Särimner

  Skyll på kulturrelativismen.
  En utbredd kulturrelativism finns inom den svenska kultureliten.
  Kulturrelativismen yttrar sig så att man bagatelliserat och osynliggör förtryck av kvinnor när det sker i namn av tradition och religion. När hörde vi senast någon kritik av det kvinnoförtryck som exempelvis florerar inom den muslimska världen. I varje fall inget från den Stora Ledaren för F! och inte heller från övriga feministkämpar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.